Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vicenç Lozano ha protagonitzat una nova tertúlia del cicle de tertúlies d’estiu als cellers

Acompanyat pel director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Joan Beumala, Lozano va parlar del seu llibre, ‘Intrigues i poder al Vaticà’, al celler Jean Leon de Torrelavit.

Lozano va ser durant 35 anys corresponsal de TV3 a Itàlia i al Vaticà, amb algun parèntesi per cobrir esdeveniments com la independència de les repúbliques bàltiques o les guerres a l’antiga Iugoslàvia.

Aquest dimecres protagonitzava una nova tertúlia del cicle de tertúlies d’estiu als cellers per presentar el seu llibre ‘Intrigues i poder al Vaticà’. Acompanyat pel director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Joan Beumala, Lozano va parlar del seu llibre al celler Jean Leon de Torrelavit.

Amb ‘Intrigues i poder al Vaticà’, Lozano intenta trencar el mur de silenci que rodeja l’estat més petit del món per parlar, entre altres qüestions, dels vincles del Vaticà amb la màfia i el crim organitzat, les finances, els abusos sexuals o els vincles amb organitzacions d’extrema dreta.

El cicle de tertúlies d’estiu als cellers està organitzat per la Biblioteca Torras i Bages, Llibreria La Cultural, Ràdio Vilafranca i Penedès TV i Vinseum. Les tertúlies es poden escoltar íntegrament per Ràdio Vilafranca els dimecres a les 20.30h d’una setmana per l’altra.

El cicle acaba dimecres vinent amb Salvador Alsius i el seu llibre ‘Com TV3 no hi ha(via) res’ a Masia Torreblanca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: