Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llambrusca és l’entitat beneficiària del 0,7% dels recursos privats de la Festa Major 2021

Concretament, Caixabank, a través de la seva Fundació, es compromet a entregar el 0,7% dels donatius privats que generi la festa a Llambrusca, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer i dels seus familiars i cuidadors.

Aquest dilluns al vespre al Claustre de Sant Francesc, els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca van donar a conèixer quina seria l’entitat social beneficiaria d’una petita part dels recursos privats de ‘la més típica’.

El president de Llambrusca, David Vizcaino, explicava que els diners que rebin els permetran garantir la viabilitat de l’entitat i dels serveis que ofereixen. A més, va aprofitar la roda de premsa, per agrair la feina desinteressada que fan els voluntaris de l’entitat.

Des de Caixabank, el director de l’Store Vilafranca, Jonatan Romero, es mostrava satisfet de col·laborar un any més en aquesta vessant més solidària de la Festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: