Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptora Patricia Almarcegui presenta el seu llibre ‘Cuadernos perdidos de Japón’

L’escriptora Patricia Almarcegui és una de les veus més originals i prestigioses de la literatura de viatge de les lletres castellanes actuals.

Aquest dijous presentava el seu llibre ‘Cuadernos perdidos de Japón’ al claustre de Sant Francesc en conversa amb l’artista vilafranquina Eulàlia Valldosera. El punt de partida de ‘Cuadernos perdidos de Japón’ són dos viatges realitzats al Japó amb una distància de deu anys, concretament entre el 2008 i el 2018.

La vetllada estava organitzada conjuntament per l’editorial Candaya i La Cultural Llibreria i va consistir en una conversa entre aquestes dues creadores que comparteixen amistat de fa molts anys.

En la seva immersió en la cultura japonesa, Patricia Almarcegui, que a banda d’escriptora és professora de literatura comparada, dedica una atenció especial a l’obra d’autors prou coneguts de la literatura d’aquell país com ara Mishima, Kawabata, Basho o Shei Shonagon, però també dedica una atenció concreta als haikus místics que els monjos budistes creen quan se senten a les portes de la mort. Tot plegat, contrastat amb les reflexions d’antropòlegs i filòsofs en el seu afany d’analitzar una cultura mil·lenària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: