Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les farmàcies vilafranquines han vist créixer la demanda de test d’antígens

Ara per ara la legislació no permet la seva venda sense recepta mèdica. Aquests darrers dies força persones s’han acostat a les farmàcies ja amb la corresponent recepta.

Aquesta setmana s’han disparat les alarmes per els casos de Covid detectats arreu, també a Vilafranca i la comarca. En aquest sentit, força és la gent que s’acosta a les farmàcies amb la voluntat de comprar un test d’antígens per tal de poder-se fer la prova i saber sí tenen o no la malaltia. Com explica la farmacèutica Laura Balada, des de la Farmàcia Pedrerol, ara per ara la venda d’aquests test està restringit i no es pot fer sinó es demana amb una recepta mèdica.

Des d’aquesta farmàcia refermen que en els darrers dies ha crescut força el nombre de persones que s’hi han acostat per comprar un d’aquests test. I la majoria d’ells ja amb una recepta mèdica.

Des de les farmàcies ja fa temps que es demana poder facilitar aquests test de manera més àgil. El cert però, és que en aquests moments la normativa encara no ho possibilitat, i els farmacèutics comenten que pràcticament cada dia hi ha comunicacions i informacions noves sobre el paper que poden jugar en la detecció i suport davant de la propagació del virus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: