Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Enojazz d’aquest any ha estat el tats de vins més multitudinari que s’ha vist mai

Tot i que la inauguració oficial del Vijazz 2021té lloc aquest dijous a la nit amb la Locomotora Negra, aquest dimecres ja s’ha fet el primer acte del Festival.

Es tractava del tradicional Enojazz, que normalment es feia dins del Vinseum, però que en aquesta ocasió, per la pandèmia, s’ha fet al mateix espai dels concerts principals, a la plaça Jaume I. Això ha permès ampliar, i molt, l’aforament d’aquest acte que reunia 386 tastadors, sent el tast de vins més multitudinari que s’ha vist mai.

També per Torres, protagonista vínica de l’acte cada any, ha estat aquesta una ocasió molt especial, com destaca el sommelier de Família Torres, Sergi Castro.

El musicòleg, Joan Cuscó, és l’encarregat de planificar els maridatges, junt amb Sergi Castro. La feia es fa quinze dies abans escollint els vins apropiats per acompanya les músiques.

L’Enojazz és un maridatge de vins amb música jazz i la música anava a càrrec de l’Escola Municipal M. Dolors Calvet amb les seves dues Big Bands. Les dues formacions estan dirigides pel Professor i compositor Àlex Cassanyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: