Diumenge, 16 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alberg de Vilafranca està tenint una bona ocupació aquest estiu, famílies i grups bàsicament

L’alberg es consolida com a oferta turística tant per la vila com per la comarca, i sobretot ja aquest any amb la possibilitat d’oferir el màxim de places dins del programa ‘Vacances en família’

Després d’un estiu complicat el 2020, la situació a l’Alberg de Vilafranca està sent molt diferent aquest 2021 amb una ocupació molt bona que garanteix que pugui mantenir-se obert pràcticament tots els caps de setmana que queden d’any.

Dani Sáez, responsable de l’Alberg municipal, explicava que aquest estiu treballaven amb la previsió que els grups petits i les famílies serien els que primer es reactivarien; però han notat que no ha estat així. Des de l’abril que estant registrant ja una bona ocupació amb clubs esportius, escoles o esplais.

Un altre tret diferencial respecte l’any passat és que, ara per ara, no estant gestionant anul·lacions, que va ser una tònica el 2020.

Una de les apostes importants de l’alberg és la participació en el programa ‘Vacances en família’ dins de la Xarxa d’Albergs de la Generalitat. L’any passat pràcticament no es va poder ni engegar, però aquest 2021 està funcionament molt bé i això permet garantir l’obertura de l’alberg pràcticament tots els caps de setmana fins a final d’any.

Aquest passat cap de setmana per exemple ja hi havia famílies allotjades acollint-se a aquest programa. Des de Barcelona, la Carol explicava que acabaven d’instal·lar-se i esperaven passar uns bons dies a Vilafranca.

També l’Aida amb els seus fills havien aprofitat el programa per conèixer Vilafranca i la comarca. Són de Balaguer i uns habituals del ‘Vacances en família’

Amb aquestes perspectives les sensacions a l’Alberg municipal són bones per aquests propers mesos, i esperen poder tenir una temporada completa i més satisfactòria que la del 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: