Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Tercera Divisió començarà el diumenge 5 de setembre

La RFEF ha fet públic el calendari de totes les competicions d’àmbit estatal. La 3a començarà el 5 de setembre.

Ho farà una setmana després que la Primera i la Segona Federació, amb una primera fase que s’allargarà fins el cap de setmana de l’1 de maig. A partir d’aquell cap de setmana es donarà el tret de sortida als playoffs d’ascens de Tercera.

La competició viurà un parèntesi en les dates de Nadal, amb la darrera jornada prevista pel 19 de desembre. L’acció es reprendrà de nou el diumenge 9 de gener.

La Copa Federació, en la que podria participar el Vilafranca, començarà el 6 d’octubre, amb final prevista pel 24 de novembre. De moment es desconeixen els enfrontaments de Tercera. El que sí està clar, són els 16 rivals del Vilafranca la propera temporada: Ascó, Castelldefels, Girona B, Figueres, Grama, Granollers, Guineueta, Hospitalet, Manresa, Peralada, Pobla de Mafumet, Olot, San Cristóbal, Sant Andreu, Sants i Vilassar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: