Dimarts, 21 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La sadurninenca Montse Rodríguez guanya l’Ipad que sortejava la Fira del Vehicle de Vilafranca

La sadurninenca Montse Rodríguez guanya l’Ipad que sortejava la Fira del Vehicle de Vilafranca

Els visitants a la Fira, entre els dies 19 i 20 de juny, podien omplir una butlleta que els donava dret a participar en el sorteig d’un Ipad.

La darrera Fira del Vehicle Nou, KM0 i d’Ocasió celebrada el 19 i 20 de juny al pavelló firal de Vilafranca, ha sortejat un Ipad, com ja és habitual, entre els tots els assistents a l’acte que van omplir les butlletes que trobaven als accessos de la fira. En aquesta ocasió la guanyadora ha estat Montse Rodríguez veïna de Sant Sadurní. L’acte d’entrega del premi s’ha fet al concessionari Vilamòbil de Vilafranca, per part del seu gerent, Jaume Nicolás.

L’edició 2021 de la fira ha estat marcada un any més per les mesures sanitàries que han garantit la seguretat de tots els assistents: control d’accés, gran desplegament de mesures higièniques i ús de mascareta i gel hidroalcohòlic obligatori. Enguany han assistit a la fira 3.800 persones i s’han venut 180 vehicles, un 30% dels quals han estat nous. En aquesta edició es va apostar per introduir a la fira vehicles de Km0 i nous per la no celebració de les Fires de Maig on tradicionalment els concessionaris presentaven les novetats del sector del motor.

La Fira del Vehicle Nou, KM0 i d’Ocasió s’organitza de manera anual per l’Associació de Concessionaris de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: