Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruta del Vi del Penedès celebrarà la Festa de la Verema el 4 de setembre

Els cellers participants són Giró del Gorner, Vins El Cep, Freixenet, Albet i Noya, Cellers Carol Vallès, Can Marlès, Jean Leon, Sumarroca, Can Suriol, Eudald Massana Noya, Batllori, Família Torres, Giró Ribot, Vilarnau i Rovellats.

Per segon any consecutiu, els cellers de la Ruta del Vi del Penedès volen donar la benvinguda a l’època més esperada de l’any amb una jornada diferent i especial: la Festa de la Verema. La data escollida és el dissabte 4 de setembre i la proposta: un pícnic a l’aire lliure. Cada un dels cellers té una proposta especial per aquest dia, amb opcions d’aperitius, brunchs i dinars, sempre acompanyats dels vins de cada establiment.

El Consorci de promoció turística del Penedès, que gestiona la Ruta del Vi, ha recollit totes les propostes de la quinzena de cellers que finalment s’hi han inscrit. La directora del Consorci, Núria Sala, apunta que aquesta és una activitat que dona el tret de sortida a un conjunt de propostes enoturístiques que es fan al Penedès al llarg del mes de setembre.

El Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, vaticina que enguany encara anirà millor que l’any passat.

Tots els pícnics de verema es poden consultar a la pàgina web de Penedès Turisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: