Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca emet 28 denúncies per saltar-se el confinament nocturn

Aquest ha estat el primer cap de setmana que el confinament nocturn ha tornat a un total de 161 municipis d’arreu del país. Un d’ells ha estat la capital de l’Alt Penedès, Vilafranca on no es pot sortir de casa entre la 1 i les 6 de la matinada.

La Policia Local de Vilafranca ha estat l’encarregada de vetllar pel compliment del confinament nocturn a la capital de l’Alt Penedès. Durant aquest primer cap de setmana s’han emès un total 28 denúncies per saltar-se el confinament nocturn i 7 denúncies per consum compartit al carrer. Els sots cap de la Policia Local, Joan Vich, explicava les dades i comentava que no estat un cap de setmana complicat, si el comparem amb dades del mes de l’hivern passat, quan hi havia també toc de queda.

La nit amb més incidència va ser la de divendres, on van multar a un parell de conductors per circular beguts, a més de no acreditar cap causa justificada per ser fora de casa i incomplir el confinament nocturn.

El perfil dels que se salten aquesta restricció nocturna són els joves menors de 35 anys.

La Policia Local explica que durant les primeres hores de divendres es van dedicar a informar i alertar sobre les noves restriccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: