Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La piscina municipal de Vilafranca registra bona ocupació aquest estiu, tot i les limitacions

Aquest estiu s’ha notat la tornada dels Casals d’Estiu en l’horari de matí a la piscina, després d’un estiu del 2020 en que van estar totalment absents.

Les piscines d’estiu del Complex Aquàtic van obrir el 13 de juny, i en aquest mes llarg ja de funcionament s’ha notat molt la diferència respecte l’any passat. Juan Diego Romero, gerent del Complex Aquàtic, apunta creixements de més del 40% respecte l’afluència d’usuaris de l’estiu passat.

Un dels canvis important respecte l’estiu del 2020 és que al llarg del matí els casals d’estiu tornen a acostar-se a la piscina. Durant la tarda i els caps de setmana el públic és majoritàriament familiar.

Cada cop més també a les tardes hi ha més joves com a usuaris de la piscina; i des del Complex també reconeixen que activitats com les del H2Oci fan que s’acosti fins a l’equipament gent que potser no ho faria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: