Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat edita un vídeo promocional del nou Servei de Gestió Forestal i Energia

Els municipis interessats adherir-se al nou Servei de Gestió Forestal i Energia només han de presentar una sol·licitud a la Mancomunitat Penedès-Garraf.

El vídeo explica amb imatges els diferents treballs i tasques que la Mancomunitat pot fer en el territori, pel que fa a actuacions de desbrossament, aclarides, podes o l’obertura de camins i franges, entre d’altres.

Cal recordar que més de la meitat de la superfície de la vegueria Penedès és forestal.
Des de la Mancomunitat fa temps que es treballa amb la Diputació de Barcelona, la Federació d’ADF Penedès-Garraf i les associacions de propietaris forestals per promoure la gestió forestal sostenible i una nova cultura del Bosc.

Els municipis interessats adherir-se al nou Servei de Gestió Forestal i Energia només han de presentar una sol·licitud a la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Aquest nou servei contempla un ampli programa de suport tècnic, planificació, assessorament, gestió i seguiment d’aquests treballs, que tenen com a principals objectius la prevenció d’incendis, la resiliència de les zones forestals, la gestió estratègica dels recursos naturals i el foment de la ramaderia.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: