Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada dóna el tret de sortida a la celebració de FM i altres municipis hi estan treballant

El programa d’actes de les properes festes majors, una d’elles la dels Monjos, està subjecte a les mesures que vagi dictant el Procicat en funció de com evolucionin els darrers rebrots.

A diferència de l’any passat que l’estiu va ser protagonista per l’absència de festes majors, enguany tot i no ser com abans de la pandèmia, els municipis de la comarca estan sumant esforços per oferir als seus veïns i veïnes un programa d’actes festamajorenc. És el cas dels Monjos que porta setmanes treballant en la seva Festa Major, una festa que començarà el 15 de juliol i que es farà amb totes les garanties sanitàries, tal i com explica l’alcaldessa Imma Ferret.

El programa de festes comptarà amb actes en espais perimetrats i dos d’ells amb inscripció prèvia. Ferret explicava que, malauradament, un dels actes més destacats com és la cercavila no es podrà dur a terme com a tal. En el seu lloc es faran balls estàtics.

La primera de les festes majors ha començat aquest passat cap de setmana a La Granada. La regidora de Cultura i Festes, Cristina García, explicava com han adaptat els espais per a garantir les mesures sanitàries.

Alguns dels actes destacats que s’han celebrat aquest cap de setmana a La Granada han estat la 19ena Mostra de Vins DO Penedès i Cava, en la que es podia fer un tast de productes dels cellers de La Granada o la presentació de l’himne del Club de Futbol La Granada i de la samarreta del centenari. A nivell musical, dissabte tenia lloc un concert de Lucas Dalman amb la presentació del seu nou treball i finalment s’ha anunciat que el concert estrella de Miki Núñez d’avui no es podrà fer perquè el músic és contacte estret d’un positiu de Covid-19. En el seu lloc, Suu oferirà un concert a 2/4 de 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: