Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FM presentarà la programació en un acte retransmès per Penedès TV i Ràdio Vilafranca

La Festa Major 2021 presentarà la seva programació el 10 d’agost en un acte al Casal, que serà retransmès en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

El proper dimarts 10 d’agost, a les 20h, les administradores i administradors de la Festa Major 2021 presentaran en un acte al Teatre Casal la programació i el format de la Festa Major, que, tal i com van vingut anunciant, serà “la millor possible” adaptada a la situació sanitària i a les mesures establertes.

En l’acte, que serà conduït pel periodista de RAC1 Arnau Mañé, es presentaran les actuacions de la part tradicional i la graella musical i d’espectacles, s’explicarà com funcionarà el sistema de reserva i venda d’entrades i es detallaran els formats i els espais dels esdeveniments programats, tant els tradicionals com els lúdics.

L’acte estarà obert al públic i serà retransmès en directe per Penedès TV. El proper dilluns 2 d’agost s’obrirà la reserva d’entrades gratuïtes per assistir a aquest acte mitjançant la web https://fm2021.vilafranca.cat/.

La reserva i venda d’entrades pels diferents actes i espectacles de Festa Major s’obrirà al públic el divendres 13 d’agost.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: