Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La delegació del Govern denega la petició de Sant Martí Sarroca d’incloure’s al toc de queda

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca va demanar formalment a la delegació del Govern que el toc de queda nocturn també s’apliqués al seu municipi però la petició ha estat declinada.

A l’Alt Penedès, només Vilafranca, Els Monjos i Sant Sadurní entren en els paràmetres que ha determinat el Govern de la Generalitat. És a dir, són municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants.

Des de l’Ajuntament de Sant Martí temen que hi hagi un efecte crida que generi aglomeracions de gent durant la nit perquè aquesta cap de setmana celebren la seva festa major.

Des de l’Ajuntament de Sant Martí expliquen que hi ha força casos de positius de coronavirus al poble, especialment entre gent jove. I també persones confinades.

D’altra banda, destaquen que la Comissió de Festes ha fet un gran esforç aquests darrers dies per modificar els actes nocturns de la Festa Major perquè s’acabin abans de les 00:30 hores, tal com marca ara la normativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: