Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Roger Canals omple de jazz el Vilaestiueja a l’escola Dolors Piera

El pati de l’escola Dolors Piera va acollir una nova activitat del programa del Vilaestiueja d’aquest any.

La companyia Roger Canals va oferir el concert «Viatjazz a Nova Orleans», un treball en el que es combinen el jazz propiament dit amb el món del grafiti.

Els nens i nenes que es van aplegar al col.legi van tenir l’oportunitat de participar en una audició molt interactiva que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant, a més, un diàleg constant amb l’art urbà.

El quintet que forma companyia Roger Canals va voler oferir als assistents una mostra del seu espectacle que està directament pensat pel públic infantil i familiar. Els més petits van gaudir d’aquesta manera d’una música que, en molts casos, era desconeguda per ells

El Vilaestiueja continua a la vila amb més activitats durant tota aquesta setmana i fins divendres quan està previst que es posi el punt i final al programa que va començar el passat dia 5 d’aquest mateix mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: