Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gonzalo Boye presenta el seu tercer llibre a Vilafranca amb èxit de participació

Boye presentava el llibre ‘Cloacas? Sí, claro’ en un acte organitzat per l’ANC.

L’advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, va presentar divendres el seu darrer llibre ‘Cloacas? Sí, claro’ a Vilafranca. L’acte estava organitzat per l’ANC i tenia lloc al Fòrum Berger Balaguer. Un acte que va aplegar gran quantitat de públic i va omplir tots, o gairebé tots, els seients disponibles. El vocal de l’Assamblea, Àlvar Mascaró, explicava que els semblava important convidar Gonzalo Boye per fer veure com són les estructures d’Estat i el sistema judicial a Espanya, entre altres coses.

Abans de l’acte vam tenir l’oportunitat de conversar amb Gonzalo Boye, entre altres qüestions, sobre l’actualitat política i judicial, i com l’afecta a ell i als exiliats. Podreu veure i escoltar l’entrevista properament en l’espai que hi dediquem dins dels nostres informatius.

Podeu veure la presentació del llibre completa a través del següent enllaç enregistrat per l’ANC:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: