Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ferran Centelles tanca el curs de Presentació de vins i begudes als Wine Bars

S’han treballat aspectes com l’atenció al client, el servei, el relat i la tipologia de producte per posar-lo al Wine Bar i diferenciar-lo de la resta de productes.

Durant el mes de juny l’Escola d’Enoturisme ha impartit el curs de Presentació de vins i begudes als Wine Bars amb l’objectiu d’impulsar la carta dels Wine Bars com a eina d’aproximació del producte al client. S’han treballat aspectes com l’atenció al client, el servei, el relat i la tipologia de producte per posar-lo al Wine Bar i diferenciar-lo de la resta de productes que tenen en les altres activitats o experiències. La cloenda d’aquest curs es va fer dimarts i va comptar amb la presència del director de la partida de begudes del Bulli Foundation, Ferran Centelles, que explicava la importància de treballar en aquest sentit.
L’acte també va comptar amb la presència de la regidora d’educació de l’ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, que va destacar la voluntat de tenir un territori ric en experiències enoturístiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: