Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Feina sense pausa a les oficines del FC Vilafranca

Ivan Moreno viurà la seva vuitena temporada a Vilafranca, amb molts noms propis ja confirmats pel curs vinent

Després d’una temporada de fortes emocions, el FC Vilafranca ja pensa en la propera. A les xarxes socials del degà se succeeixen els anuncis oficials de fitxatges, renovacions i sortides.

Ja s’ha fet pública la no continuïtat de Pedro Casado, Alex Segura, Toni Cunill, que marxa al Prat i David López, al Lleida. Tampoc continuarà Sergi Matabosch, el que fins ara era el preparador físic de l’equip.

En l’apartat de renovacions, seguiran Toni Casamayor, Fran Illescas, Max Bernard, Pol Via, Dani Sánchez, Sergi Escofet i David Fontanils. També ho farà per 7è any Eric Via, i l’entrenador Ivan Moreno, en la que serà la seva vuitena temporada al capdavant de l’equip.

Pel que fa a les cares noves, de moment se’n coneixen 3. Carlos Cano, procedent de l’Europa, i que acumula 78 gols en 169 partits de Tercera. També s’incorpora David Romo, que arriba del Santfeliuenc, i Xavi Pluvins, migcentre de 26 anys que jugava al Vilassar.

L’equip ja ha posat en marxa la campanya de recaptació de socis i ha confirmat que la pretemporada començarà el proper 27 de maig amb el retorn als entrenaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: