Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es recomana evitar sortides als espais naturals fins diumenge per l’alt risc d’incendi

Es recomana evitar sortides als espais naturals fins diumenge, per condicions meteorològiques extremes i alt perill d’incendis forestals.

Davant l’alt nivell de perill d’incendi forestal per les condicions meteorològiques per avui, divendres i dissabte, amb previsió de vents forts del sud, especialment a les comarques centrals, es recomana a la població en general, extremar les precaucions en el medi natural, i evitar al màxim les sortides en aquests espais.

La situació meteorològica es preveu extrema, especialment a les comarques del Vallès Occidental i Oriental, el Bages, el Moianès, l’Anoia i l’Alt Penedès, fet pel qual es reforçarà la vigilància als parcs naturals de la zona. Al Penedès, els parcs naturals són els d’Olèrdola, Garraf i el Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: