Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es presenten les Fires i Festes 2021 a Sant Sadurní

Es presenten les Fires i Festes 2021 a Sant Sadurní

Es presenten les Fires i Festes de Sant Sadurní amb un gran cartell d’espectacles i concerts i especial èmfasi en la seguretat.

Aquest dilluns, el pati de Can Guineu ha acollit la presentació de les Fires i Festes 2021. Les d’enguany seran unes Fires «d’alta volada a nivell de programació», amb el cartell d’espectacles i concerts «més imponent a Sant Sadurní des de fa més de tres dècades». Totes les activitats previstes, siguin gratuïtes o de pagament, tindran un aforament limitat i serà imprescindible accedir amb entrada i acompanyat d’un document d’identificació personal.

Els principals espectacles i concerts se celebraran a l’escenari principal, que s’instal·larà a l’esplanada del CAP, amb capacitat per a unes 1.500 persones i enguany les fires s’allargaran uns dies més, del al 5 al 12 de setembre, per tal d’esponjar els actes.

Els actes de cultura popular, de ball i foc, així com els horaris d’algunes activitats, estan pendents de l’evolució de la pandèmia i les mesures i condicions que decretin les autoritats sanitàries. En aquest sentit, l’Alcalde Josep Maria Ribas, ha explicat que «l’Associació Festa de la Fil·loxera està treballant per poder fer una prova pilot per dur a terme la festa del dia 8 a la plaça de l’església; Si no es pot fer en aquestes condicions, l’associació prefereix esperar l’any vinent a dur-la a terme». La Fil·loxera infantil es farà al recinte del CAP.

El dilluns 2 d’agost a les 10h del matí s’obrirà la venda d’entrades via online des del web www.santsadurni.cat/fires2021, només a persones empadronades al municipi, i a partir del dimarts 3 d’agost es vendran al públic en general. Cada persona podra adquirir un màxim de 4 entrades i/o invitacions per acte.

S’habilitarà un punt presencial de venda d’entrades del 2 al 4 d’agost al Casal d’Entitats 1 d’Octubre (c/ Marc Mir,15), de 10h a 13h, només per aquelles persones que no disposin dels recursos per fer la gestió telemàtica de reserva d’entrades.

El pressupost de les Fires és de 216.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: