Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds han continuat les seves activitats d’estiu amb un tast de vins

El local de Cal Figarot acull els vespres d’estiu activitat diverses organitzades per els Castellers de Vilafranca amb la voluntat d’oferir propostes culturals i lúdiques.

La setmana passada el local dels Castellers de Vilafranca va acollir la segona de les activitats que tenen previstes per aquest estiu, i que consistia en un tast de vins que va ser conduit per l’enòleg Dani Nogué, que va presentar vins ecològics del Penedès, del Montsant i de Navarra. Els primers que es van tastar van ser dels penedesencs ‘Entre vinyes’. Dani Nogué

També es van tastar vins dels cellers ‘Azul i Garanza’ i ‘Dit Celler’, en una activitat amb aforament controlat i que es va fer dins de la nau d’assaig de cal Figarot.

En el marc de les activitats que tenen preparades els Verds per aquest estiu hi ha també el cinema a la fresca, que es va engegar el passat 8 de juliol, i que aquest dijous dia 22 te la seva segona sessió amb la projecció de ‘Una obra maestra’. S’iniciarà a les 10 de la nit. L’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia a Com cada any, hi haurà sistema de taquilla inversa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: