Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els balls de la FM assagen en espais tancats i amb un gestor Covid

Encara hi ha 5 balls petits que no s’han tancat per falta de canalla. Es tracta del Serrallonga, els Capgrossos, Panderos, Gitanes i Bastoners.

Fa unes setmanes els balls de la FM van començar a assajar. Els assaigs, però, són molt diferents a com estem acostumats, es fan per grups bombolla i en espais tancats per evitar aglomeracions. Ho explica la tècnica de cultura, Lidia Romeu.

El Ball de Panderetes, per exemple, va començar a assajar al Claustre dels Trinitaris i va acabar a l’auditori de l’Ateneu, on ha trobat el seu lloc. Una de les membres del ball, l’Aina Solé, explica que malgrat ser estrany fer-ho a porta tancada, s’han adaptat prou bé. El principal objectiu és evitar que s’acumulin persones a mirar els assaigs. A més, cada colla té un gestor Covid que ha de vetllar per seguir la normativa i aplicar el protocol.

Pel que fa als balls petits, hi ha encara 5 que no s’han tancat per falta de canalla. Es tracta del Serrallonga, els Capgrossos, Panderos, Gitanes i Bastoners. De fet, s’està fent una crida per omplir les places disponibles.
Des del departament de Cultura properament explicaran com preveuen que siguin les diferents actuacions de Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: