Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum assumeix la gestió directa de la taverna del Palau Reial

Des del passat 1 de juliol la taverna ha passat a ser dirigida pel Vinseum amb la voluntat que esdevingui una «eina estratègica dins del projecte del museu per a la promoció dels vins del país».

A partir d’aquest moment, aquest espai seguirà la filosofia del museu per garantir la difusió i el coneixement dels productes de totes les terres de vi catalanes en un ambient «que proposi instants de gaudi i promogui el consum de vi responsable i conscient».

Per assumir aquesta tasca, l’equip del Vinseum ha sumat la mirada experta vitivinícola amb la contractació d’Enric Santisteban. Amb aquesta incorporació que serà per aquest any 2021, a l’espera de consolidar la plaça a través de concurs públic de cara al 2022, Vinseum vol «reforçar de manera immediata la presència i la vitalitat de l’espai dins el programa cultural del museu».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: