Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El vilafranquí Rai Marchan, nou futbolista del Melbourne Victory

El vilafranquí Rai Marchan, nou futbolista del Melbourne Victory

El migcampista, de 27 anys, està a punt de començar una nova etapa apassionant a l’elit del futbol australià. Ho farà a les files del Melbourne Victory

Després de tancar la seva etapa al FC Andorra, Rai Marchan posa rumb a Austràlia, per començar un nou periple al Melbourne Victory, equip de la A-League, la primera divisió australiana.

Sense dubte, aquest moviment suposa un gran salt en la carrera de Marchan, als seus 27 anys, ja que passarà a disputar una lliga professional a tots els efectes.

El seu nou equip, el Melbourne Victory, és un dels més reconeguts del país. Han aixecat el títol de campions en quatre ocasions (2007, 2009, 2015, 2018), i també han aconseguit dos sotscampionats (2010 i 2017). Actualment l’equip està sota les ordres de l’entrenador Tony Popovic.

En declaracions als mitjans del club, el jugador s’ha mostrat amb moltes ganes de formar part del projecte. Marchan s’incorporarà a la disciplina de l’equip un cop finalitzi el període de quarantena necessari per accedir al país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: