Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilaestiueja viu una jornada de construcció d’animals fets amb fusta

Els nens i nenes vilafranquins han viscut una nova jornada lúdica dins del marc del Vilaestiueja d’enguany

Al pati de l’escola Estalella i Graells, el centre d’expressió plàstica Zig Zag ha organitzat un taller de construcció d’animals a partir de diferents peces de fusta i altres elements reciclats.

El taller ha permès als més petits i petites desenvopular la seva imaginació construint tota mena de peces que han anat més enllà del disseny estricte d’animals coneguts. Marc Sadurní, membre del centre d’expressió plàstica Zig Zag, destacava precisament aquest component imaginatiu dels nens i nenes.

Fins una vintena d’infants entre 3 i 7 anys han participat en aquest nova sessió del Vilaestiueja que continua avançant segons el calendari previst. El centre d’expressió artística Zig Zag completarà en els propers dies la seva participació en el programa amb un nou taller sobre retallables de dibuix després dels dos primers que ja va organitzar a principis de juliol sobre gravats i titelles de fusta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: