Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El veterà periodista Salvador Alsius tanca el cicle de Tertúlies als Cellers

Alsius va parlar del seu llibre ‘Com TV3 no hi ha(via) res’ en el qual el periodista fa un exercici de memòria per parlar dels orígens de la Televisió de Catalunya

El periodista i un dels rostres icònics de TV3, Salvador Alsius, ha estat el convidat de la darrera sessió del cicle de Tertúlies d’estiu als cellers aquest dimecres al vespre a les caves Torreblanca. Alsius va parlar amb la periodista de Ràdio Vilafranca, Laia Paretas, del seu llibre ‘Com TV3 no hi ha(via) res’ en el qual el periodista fa un exercici de memòria per parlar dels orígens de la Televisió de Catalunya i de l’impacte que va tenir el seu model de televisió de proximitat en el panorama comunicatiu català i espanyol del moment. La vetllada servia per cloure el cicle organitzat per La Cultural Llibreria, Vinseum, la Bilbioteca Torras i Bages, Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: