Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sector de l’oci nocturn és un dels més afectats pel nou toc de queda

Els establiments d’oci nocturn han estat tancats durant nou mesos i tot just feia un mes que havien pogut reobrir amb certa normalitat.

Bars i restaurants han hagut d’adaptar-se a l’horari del nou toc de queda. Així, a quarts d’una de la nit moltes establiments ja acabaven de recollir taules i cadires i abaixaven les persianes fins l’endemà la matinada de divendres a dissabte.

Però el sector de l’oci nocturn, que tot just feia un mes que havia reobert, és el que queda més afectat pel confinament d’una a sis de la matinada.

Al Grill, a la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca, un dels seus socis, el Juan Antonio Arribas, explica que la situació és «ruïnosa» per al negoci.

Arribas recorda que han estat nou mesos tancats i que feia molt poc que estaven funcionant amb certa normalitat.

Negocis com aquest pateixen per la seva pervivència. Arribas parla de la incertesa i dels canvis constants als quals s’han d’anar adaptant.

Des del Grill també apunten que, tot i que obren a les set de la tarda, la seva clientela té uns horaris molt establerts i que la majoria de l’activitat es concentra passada la una de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: