Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El periodista Vicenç Lozano presentarà dimecres el seu llibre ‘Intrigues i poder al Vaticà’

La vetllada és la tercera del cicle organitzat per La Cultural Llibreria, Vinseum, la Biblioteca Torras i Bages, Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.

El periodista i historiador Vicenç Lozano parlarà el dimecres 21 de juliol, a partir de les 8 del vespre, amb el director de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, Joan Beumala, del seu llibre ‘Intrigues i poder al Vaticà’ (Pòrtic, 2021). Ho farà dins del cicle de Tertúlies d’estiu al celler que tindrà com a escenari Jean Leon, a Torrelavit.

Després de trenta-cinc anys com a corresponsal de TV3 a Itàlia i al Vaticà, Lozano ha decidit, coincidint amb la seva jubilació, recopilar els apunts i les anotacions recollides durant més de tres dècades de corresponsalia al Vaticà per explicar tot allò que no té cabuda en els límits d’una crònica televisiva.

La vetllada, la tercera del cicle organitzat per La Cultural Llibreria, Vinseum, la Biblioteca Torras i Bages, Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, finalitzarà amb una degustació del vi Jean Leon Xarel·lo 2020 Gama Nativa i un tast de formatges, gentilesa de Xerigots. L’acte és gratuït, però per assistir-hi caldrà fer una reserva prèvia a través de la pàgina web de Vinseum, tota vegada que l’aforament és limitat. Per a les persones que no puguin seguir la tertúlia en directe, Ràdio Vilafranca en farà una reemissió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: