Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès rep 94.000€ del Consell Català de l’Esport

Han rebut alguna aportació a fons perdut 21 empreses, entitats o federacions que gestionin instal·lacions esportives

El Consell Català de l’Esport va publicar els ajuts extraordinaris, que, com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, va provocar la suspensió i la limitació de l’obertura al públic de les instal·lacions esportives aquest 2021.

Aquesta era la segona convocatòria d’ajuts destinada exclusivament a empreses, entitats o federacions, que gestionin instal·lacions esportives a Catalunya. El Consell Català de l’Esport ha destinat un total de 13.986.000€, que s’han repartit entre 1.269 empreses que gestionen 1.437 instal·lacions esportives.

La convocatòria era pública i oberta a tothom que complís la normativa, doncs bé, a l’àmbit de l’Alt Penedès solament es van presentar 14 sol·licituds, una mínima quantitat en un territori on la pràctica esportiva cada cop està més en primera línia.

Des de la Generalitat de Catalunya es creu que moltes empreses desconeixen aquestes aportacions a fons perdut, i per tant es van poques sol·licituds.

A l’Alt Penedès han sortit beneficiades dotze empreses, dels municipis de Vilafranca (8), Olèrdola (2) i Pacs (2), han rebut un total de 94.000€, amb aportacions que van d’un màxim de 37.000€ a un mínim de 3.000€.

De les 300 no admeses, 3 son de l’Alt Penedès, un parell de Vilafranca i un altra de Sant Sadurní, en aquest cas no han rebut la subvenció per no ser les gestores usufructuaries d’una instal·lació o no estar donats d’alta al Cens d’Equipaments Esportius de Catalunya (CEEC).

En conjunt, les empreses beneficiades corresponen al sector dels gimnasos, pàdel, nàutica, tennis, taekwondo, gimnàstica rítmica, hípica, escalada o judo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: