Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El futbol territorial no tindrà descensos aquesta temporada

La mesura, aprovada ahir a l’Assemblea de la FCF, evitarà el descens de Les Cabanyes a Quarta Catalana

Era un dels punts estrella en l’ordre del dia de l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol, celebrada ahir a Blanes. Finalment els equips de les categories del futbol territorial català no tindràn descensos. Una mesura que s’aplicarà a les categories masculines de primera i tercera catalana, i a la preferent i primera divisió femenines.

Pel que fa al futbol penedesenc es tracta d’una mesura que beneficiarà Les Cabanyes, que va quedar en el darrer lloc de la classificació del grup 12 de Tercera. D’aquesta manera, l’equip que entrenarà Pere Costa seguirà competint a la Tercera Catalana la propera temporada.

L’incertesa sobre què passaria amb els descensos a final de temporada ha estat en boca de tots els clubs amateurs durant aquest curs futbolístic. Ara ja hem sortit de dubtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: