Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival gastronòmic Corpinnat exhaureix les entrades

Aquest dimarts han quedat exhaurides les entrades pel darrer sopar del Festival Gastronòmic CORPINNAT que se celebrarà el 5 d’agost al celler Gramona i anirà a càrrec del restaurant Caelis.

D’aquesta manera, les entrades pels cinc sopars que queden pendents ja s’han exhaurit. El primer Festival Gastronòmic CORPINNAT ha organitzat des del 15 de juny una setantena de sopars en espais singulars dels 11 cellers que integren la marca, elaborats per una seixantena de xefs i restaurants de proximitat i reconegut prestigi. L’èxit d’aquesta primera edició emplaça els organitzadors a anunciar la preparació de la segona edició per a l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: