Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca ha tornat als entrenaments aquest dimarts

L’equip ha tornat a trepitjar la gespa dos mesos després. L’entrenador Ivan Moreno (8a temporada en el càrrec), ha programat sessió diària d’entrenaments fins divendres

El FC Vilafranca 2021/22 ja ha tornat a la feina, per tal de preparar la nova temporada, que començarà de manera oficial el proper mes de setembre. Superades les revisions mèdiques de dilluns, l’equip s’ha exercitat per primera vegada sobre el verd aquest dimarts a la tarda.

La nova temporada suposarà un nou repte per l’equip d’Ivan Moreno. L’entrenador enceta la seva vuitena temporada a la banqueta vilafranquina, tot un rècord de longevitat.

La bona feina del curs passat serà un bon exemple a seguir. L’equip tindrà l’objectiu de seguir formant part de la zona noble de la taula. Per a l’entrenador el més important serà construir un grup ambiciós, amb ganes de lluitar i de guanyar.

Ambició és una paraula en la que posa especial èmfasi l’entrenador, un aspecte que també demana a les noves incorporacions i en les quals té posades grans expectatives. Ivan Moreno comenta que, des del primer cara a cara, s’ha trobat amb un grup de jugadors totalment compromesos.

Per la seva banda, el jugador David Fontanils també insisteix que l’objectiu de l’equip és seguir lluitant per coses grans. Enguany, Fontanils tornarà a ser un dels pesos pesants del vestidor, encara més, després de la retirada del capità, Gerard Boira.

L’equip seguirà entrenant-se al llarg d’aquesta setmana, i dissabte i diumenge seràn dies de descans. Dimecres, l’estrena de la pretemporada, en la disputa del Torneig d’Històrics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: