Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Digittècnic Vilafranca disputarà la I Lliga Catalana Plata 2021

Els vilafranquins són un dels 16 equips que disputaràn la competició. La Lliga Catalana Plata començarà el 19 de setembre i la final tindrà lloc el 3 d’octubre

La Federació Catalana d’Hoquei patins ha presentat aquesta setmana la primera edició de la Lliga Catalana Plata, una competició que comptarà amb la presència de 16 dels 17 equips catalans que enguany competeixen en l’OKLliga Plata. Entre els quals es troba el Digittècnic Vilafranca.

La Lliga Catalana estarà organitzada en dues fases. La fase inicial, amb els equips estan dividits en quatre grups de quatre equips, començarà el 19 de setembre. Es disputarà en format lligueta d’una sola volta, i tindrà tres jornades. La segona se celebrarà el 22 de setembre i la tercera el dia 26 del mateix mes.

Pel que fa a la composició dels grups, l’equip de la poliesportiva ha quedat enquadrat en el grup 4, juntament amb Sant Just, Alpicat i Mataró. Els altres tres grups són els següents:

El primer classificat de cada grup accedirà a la fase final, que se celebrarà en format de final a 4, amb una seu, encara per determinar. Les semifinals seran el dissabte 2 d’octubre, i enfrontaran el primer del grup 1 amb el primer del grup 4; i el primer del grup 2 amb el primer del grup 3. Els guanyadors, directes a la final, que es jugarà a la mateixa seu de la segona fase, el diumenge 3 d’octubre.

En cas d’empat a les semifinals es realitzarà una sèrie de 5 faltes directes en què cada llançament serà efectuat per un jugador diferent de cada equip. Si acabada aquesta primera sèrie es manté l’empat, es realitzarà una segona sèrie de faltes directes en què es llençarà una falta per equip fins a desempatar.

Si a la final hi hagués un empat al final del temps reglamentari, es jugarà una pròrroga d’una sola part de 5 minuts. Si acabada la pròrroga persisteix l’empat, també es decidirà amb el llançament de faltes directes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: