Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf restringeix l’accés d’acompanyants i visites

A partir d’aquest dissabte 10 e juliol es restringeix com a mesura preventiva l’accés d’acompanyants i visites als seus hospitals, tot fent una crida a la responsabilitat de la ciutadania.

Davant la preocupant situació epidemiològica en la que es troben els territoris de l’Alt Penedès i el Garraf, i amb l’objectiu de garantir la seguretat de pacients i professionals, el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf restringeix temporalment l’accés d’acompanyants i visites a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat.

Només es produiran excepcions en aquesta norma per criteri mèdic. La mesura entrarà en vigor aquest dissabte 10 de juliol.

Des del Consorci fan una crida a la responsabilitat individual dels ciutadans i recorden que per visitar els centres sanitaris és obligatori l’ús de mascareta, respectar la distància de seguretat de 2 metres entre persones, cal rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica a l’entrar i en sortir del centre, portar la Targeta Sanitària a mà, i si es té febre o símptomes de malaltia respiratòria, aplaçar la visita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: