Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club de Futbol La Granada estrena himne i presenta la samarreta del centenari

Dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc un nou acte de commemoració del centenari del club

Aquest dissabte s’ha programat el segon dels actes commemoratius del centenari del Club de Futbol La Granada, serà dins el marc de la Festa Major del municipi, a l’entarimat col·locat a l’exterior del Centre Cívic, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

En aquest segon acte tindrà lloc la presentació de l’himne del club i de la samarreta del centenari, feta excepcionalment per a la ocasió, així com un homenatge a jugadors del club recentment retirats després d’una llarga trajectòria a l’entitat. A més, es presentarà el programa definitiu d’actes de commemoració del 100è aniversari.

La lletra de l’himne és una adaptació de la que Ramon Puig Mulet va fer arribar al club, com a proposta, l’any 1991, però aleshores no es va oficialitzar. La granadenca Anna Juvés, que l’ha musicalitzat conjuntament amb Christina Koch, és qui hi ha posat veu i l’interpretarà durant la presentació, també el suport de l’Escola de Música de l’Alt Penedès (EMAP). Sota la direcció de Sílvia Romera, hi han participat els Pere Bonmatí, Oriol Mula, Manu Sabaté, Pere Montserrat i Miquel Portet.

Els actes de commemoració del centenari van començar el passat 11 d’abril amb la presentació del llibre ‘Història del CF La Granada’, i es perllongaran fins al Sant Jordi del 2022. Novament, el periodista Joan Poquí serà l’encarregat de conduir l’esdeveniment.

En l’acte de dissabte hi haurà un stand per adquirir el llibre per un preu de 20€. També es pot comprar qualsevol dia a la Farmàcia i al Racó del Celler Cooperatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: