Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Paraules als Claustres ha continuat amb la proposta multidisciplinar ‘Acte de fe’

‘Acte de fe’ és una relectura de cançons tradicionals religioses passades pel sedàs del segle XXI.

El pati del Claustre de Sant Francesc es va convertir dissabte en el singular escenari per escoltar i veure el concert sonor i visual que amb el títol ‘Acte de fe’ presentaven el artistes Carlos Martorell, Adrià Grandia i Marc Vilajuana amb la col·laboració especial de la il·lustradora Estel·la Juvanteny.

‘Acte de fe’ és una relectura de cançons tradicionals religioses passades pel sedàs del segle XXI, una recerca que actualitza aquests discursos espirituals, artificis humans per intentar entendre i aconseguir allò que no podem.

Aquesta relectura es planteja des de la idea que la cultura mai està dins una vitrina, intacta i immaculada, tenint en compte què és allò que ens uneix com a societat, i que, per tant, evoluciona amb els moviments del món que ens envolta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: