Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal celebra els 100 anys del teatre amb ‘Un casal de fusta centenari’ dissabte

L’espectacle sorgeix com a homenatge a aquelles persones que van sumar tots els seus esforços per crear el Teatre Casal.

Demà dissabte a les 19h el Teatre Casal acollirà l’acte central de la celebració del seu 100 aniversari amb l’espectacle ‘Un casal de fusta centenari’, protagonitzat per l’actor, músic i clown Fulgenci Mestres i creat per Valeri Laguna i Manel Güell. L’espectacle sorgeix com a homenatge a aquelles persones que van sumar tots els seus esforços per crear el Teatre Casal. L’Humbert, el seu protagonista, interpretat per Fulgenci Mestres, anirà desempolsant i compartint amb els espectadors el passat i el llegat d’aquest edifici únic, tot fent un viatge en el temps en el qual la música, el teatre, el cant, la dansa i la paraula s’alliberen de les parets d’aquest teatre de fusta, carregades de vivències durant cent anys d’història. L’espectacle també ha comptat amb la implicació d’una cinquantena d’artistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: