Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El capità del FC Vilafranca, Gerard Boira, anuncia la seva retirada

El jugador garrafenc penja les botes després d’acumular una dilatada trajectòria a la Tercera Divisió. Marxa una llegenda del Vilafranca que ha vestit la samarreta del degà en 234 ocasions

Als 40 anys, i després de més de dues dècades sobre el verd, Gerard Boira ha anunciat la seva retirada del futbol. El garrafenc, capità del FC Vilafranca, ha vestit la samarreta del degà en 234 ocasions, al llarg de les 8 temporades que ha viscut a Vilafranca.

Ho deixa qui, sense dubte, és un dels noms propis de la categoria de Tercera Divisió, on ha jugat durant 18 temporades consecutives, vestint la samarreta del Gavà i del Vilanova. En la seva etapa a Vilafranca s’ha convertit en una peça clau, en un període gloriós per a l’entitat en tots els sentits.

Fa uns mesos, en declaracions als micròfons d’aquesta casa, Boira confessava que el futbol no duraria eternament. Després de contribuir a assolir la millor temporada de la història del Vilafranca, el vilanoví penjarà les botes.

La notícia de la seva retirada l’ha anunciat el Vilafranca a través de les seves xarxes socials, agraint la seva dedicació durant el seu pas pel club i afirmant que es tracta d’un exemple dins i fora del camp. Una publicació d’agraiment que, a Twitter, acumula desenes de missatges per part d’excompanys, actuals jugadors del degà i diverses cares conegudes del futbol català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: