Dilluns, 26 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desapareixen el CF Mediona i la UE Pla del Penedès

La Lliga Penedesenca ha vist reduïda la nòmina d’equips de la vintena de fa una dècada, als nou de l’actualitat

Trista notícia pel futbol penedesenc i, en concret, pel grup 10 de Quarta Catalana, que perdrà dos equips més de cara a la propera temporada. A partir del curs vinent en prendran part 9 equips, fet que contrasta amb la vintena llarga que en formaven part fa una dècada.

Pel que fa al Mediona, la temporada 2018/19 l’equip va patir el descens a Quarta Catalana, categoria on ha militat fins l’actualitat. Per la seva banda, El Pla, també de Quarta Catalana, va reprendre la seva activitat fa uns anys, després d’un primer parèntesi. Darrerament, l’equip disputava els seus partits a Can Cartró. Ara, el municipi tornarà a quedar-se sense equip.

No corren bons temps pel futbol territorial. Recordem que, enguany, en aquesta temporada tan estranya, el Sant Pau i el Sant Cugat, van retirar-se de la competició de la Lliga Penedesenca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: