Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Confinament nocturn a Vilafranca una setmana més i, a partir de divendres, també a Gelida

Vilafranca continuarà una setmana més amb el confinament nocturn, Gelida s’hi incorpora i Sant Sadurní i Els Monjos surten de la llista.

La Generalitat ha acordat aquest dimarts una pròrroga de les mesures vigents. Si el TSJC dona el vistiplau, els municipis afectats pel toc de queda entre 1 i 6 de la matinada s’ampliaran a 165 a partir de divendres.

A l’Alt Penedès, Sant Sadurní d’Anoia i Santa Margarida i els Monjos surten de la llista i, per tant, en aquests dos municipis no s’haurà d’aplicar el toc de queda a partir de divendres. Vilafranca continuarà amb el confinament nocturn una setmana més i Gelida s’incorpora a la llista de municipis on queda restringida la mobilitat d’1 a 6 de la matinada.

El toc de queda afecta, com des de divendres passat, a localitats de més de 5.000 ciutadans amb una incidència acumulada de 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims 7 dies. El llistat es va revisant per actualitzar les dades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: