Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres per instal·lar gespa artificial al camp de futbol d’Avinyonet

També s’instal·larà un nou sistema de reg i s’adequarà l’entorn de del camp de futbol. L’obra té un cost de 263.175 euros

Ja estàn en marxa unes obres que suposaràn un salt de qualitat al camp de futbol d’Avinyonet, amb la instal·lació de la gespa artificial. La notícia s’ha conegut gràcies a un vídeo fet públic pel club de futbol del municipi, an través de la xarxa social Instagram.

Pel que fa a l’obra, a banda de la instal·lació de la gespa artificial, substituint l’actual terreny de sorra, es procedirà a instal·lar un nou sistema de reg per a la nova gespa i al condicionament i adeqüació de l’entorn del camp de futbol, amb la construcció de paviments de formigó perimetrals, murs de delimitació i tancaments, tant del terreny de joc com del conjunt del recinte esportiu.

El termini d’execució previst és de tres mesos, i cap al mes d’octubre, ja hauria d’estar completada l’obra, que té cost total de 263.175 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: