Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el curs pels futbolistes penedesencs Àlex Moreno i Marc Roca

Repassem les perspectives dels penedesencs Àlex Moreno (Real Betis) i Marc Roca (Bayern Munich) de cara a la nova temporada

Una temporada més, el Penedès segueix aportant representants de primer nivell dins del futbol professional. És el cas, per exemple, d’Alex Moreno i Marc Roca, un a Sevilla, i l’altre a Munich.

Pel que fa al jugador del Betis, Moreno, s’ha incorporat fa unes setmanes a la pretemporada de l’equip sevillà, sota les ordres del xilè Manuel Pellegrini. Serà la tercera temporada a Heliòpolis pel lateral esquerre, de 28 anys i natural de Sant Sadurní.

Al llarg dels darrers mesos, el seu futur ha estat un tema recorrent a la premsa esportiva nacional, amb rumors d’una suposada sortida de l’equip verd-i-blanc. Va sonar amb força una possible incorporació al Galatasaray turc, però, de moment Alex Moreno segueix concentrat en el Betis, tal com afirmava fa un mes, durant la celebració del seu campus a Vilafranca.

Ara, el Betis d’Alex Moreno segueix de pretemporada. Aquest cap de setmana, els verd-i-blancs han sumat una derrota per 0-1 contra el Wolverhampton, després d’estrenar-se amb victòria contra el Winterthur, tots dos partits amb Moreno com a titular.

L’equip encara té previstos partits de preparació contra el Derby County, el Leeds i la Roma, abans d’iniciar el campionat de lliga de Primera Divisió el proper, 14 d’agost contra el Mallorca. Aquesta temporada el Betis també disputarà l’Europa League.

I de Sevilla, a Munich, on es troba Marc Roca, actual jugador d’un dels gegants del futbol, com és el Bayern. Després de viure una temporada de debut complicada a les files del campió d’Europa l’any 2020, Roca intentarà guanyar pes als esquemes de Julian Nagelsmann, jove entrenador que pren les regnes de l’equip bavarès, substituint Hansi Flick.

Malauradament, Roca es troba actualment lluny dels terrenys de joc, després de patir una lesió al turmell, que el mantindrà de baixa durant unes 6 setmanes. Això l’obligarà a perdre’s el final de la pretemporada i l’inici del nou curs.

El Bayern s’estrenarà a la Bundesliga davant el Borussia Mönchengladbach el proper 13 d’agost, i setmanes després prendrà part en una nova edició de la Champions League, on el Bayern sempre té molt a dir. La nova temporada està a punt de començar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: