Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Baix nombre d’inscripcions a la Festa Major dels Petits

Avui divendres, que inicialment era una jornada reservada les incidències, s’ha decidit continuar amb les inscripcions a la Festa Major dels Petits. Tots aquells que ho desitgin poden adreçar-se al pati de l’Escorxador, de 5 de la tarda a 9 del vespre, per apuntar-se i participar a la Festa. No és necessari haver fet cap mena de preincripció i no és imprescindible tampoc estar empadronat a Vilafranca.

Aquest dijous a la tarda, al pati de l’Escorxador van arrencar les inscripcions per a la Festa Major dels Petits de Vilafranca. . Tot i així, el nombre d’infants que s’hi van apuntar al llarg d’aquest dijous ha estat també menor. Enguany, el procés ha engegat més tard del que és habitual i s’hi oferien menys places. De les prop més de 260 places, només se’n van omplir al voltant de 150. Aquesta mateixa setmana, es va fer sorteig de la lletra per determinar l’ordre d’inscripció.

Enguany, la Festa Major dels Petits tindrà un format diferent. Es farà al camp de futbol i només inclourà actuació de lluïment, sense cercavila. Romeu insitia que no cal patir perquè hi podran entrar totes les famílies. A més, també apuntava que les noves mesures restrictives, poden afectat als horaris de la Festa Major dels Petits.

Des del servei de Cultura recorden que cal tenir present que aquells infants que s’hi apuntin s’han de comprometre a venir als assajos establerts. Només es permeten un nombre concret de faltes. No es comptarà com a falta a aquells que s’hagin d’aïllar per coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: