Dimarts, 23 d'abril de 2024

Adrià Domènech disputa aquests dies el Mundial Sots-19 amb la Selecció Espanyola a Riga

La seva actuació més destacada s’ha produït en la victòria contra França en la fase de grups (9 punts, 4 rebots, 1 assistència i 1 tap)

El jugador vilafranquí, format a les categories inferiors del Casal es troba aquests dies a la capital de Letonia per disputar el Mundial sots-19 amb la selecció espanyola.

Dissabte va tenir lloc l’estrena del combinat espanyol i de Domènech en aquest campionat. Va ser amb derrota davant el combinat argentí, amb resultat ajustat de 69-68. En aquest partit Domènech figurava en el cinc inicial i va estar gairebé 18 minuts sobre la pista, en els quals no va aconseguir cap punt, capturant 3 rebots i repartint una assistència.

Més brillant va ser l’actuació de diumenge, en la victòria, també ajustada davant França, per 60-59. Un partit que es va acabar decidint en els instants finals de la pròrroga amb una cistella de Rubén Domínguez. Contra França, Adrià Domènech va sumar 9 punts, 4 rebots, 1 assistència i un tap.

L’acció tornarà dimarts a 2/4 d’11, amb el darrer partit de la fase de grups, davant la selecció de Corea.