Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adrià Domènech aconsegueix la 5a posició en el Mundial Sots-19 amb la Selecció Espanyola

L’equip es va imposar a Lituània per 86-81 al partit pel 5è i 6è lloc, amb actuació estelar de Domènech (14 punts i 17 rebots)

El jugador vilafranquí, format a les categories inferiors del Casal, i actualment al Joventut, ha participat en els darrers dies en el campionat del món de bàsquet sots-19, disputat a Letònia.

El combinat nacional va aconseguir arribar fins la ronda de quarts de final, on va caure davant la selecció del Canadà per 81 a 77. En aquesta derrota, Domènech va aconseguir 7 punts i 11 rebots.

La participació de la selecció espanyola i del pívot del Joventut no va acabar aquí. Encara quedava la lluita pel 5è i 6è lloc. En aquest camí, l’equip es va enfrontar a Senegal, aconseguint una còmoda victòria per 83 a 67.

En el partit decisiu, que donava opció al 5è lloc, es va produir l’actuació més destacable de Domènech en tot el campionat: 14 punts i 17 rebots, que van contribuir a la victòria davant la selecció de Lituània.

Adrià Domènech, de 18 anys i 2.05, tanca el campionat amb una mitjana de 6.9 punts i 6.7 rebots, disputant més de 22 minuts per partit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: