Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaba l’aventura europea d’Òscar Garcia amb el Sant Julià de Lòria

Després de 120 minuts es va arribar amb l’1-1 al marcador. A la tanda de penals, el Gzira de Malta va superar l’equip andorrà

Dijous es va disputar el partit de tornada de la primera ronda prèvia de la UEFA Conference League entre el Gzira de Malta i el Sant Julià de Lòria andorrà, que hi té a les seves files el vilafranquí Òscar Garcia.

Repassem el partit, veient les imatges corresponents al partit d’anada. Amb l’empat a 0 de l’anada, els andorrans es van avançar en el marcador als 23 minuts de joc amb un gol de Bedsente Gomis. A l’inici de la segona part, Bohrer Mentz va fer el gol de l’empat de l’equip maltès.

Amb l’empat a 1 es va arribar a la pròrroga. Recordem que des d’aquesta temporada a les competicions UEFA desapareix el valor doble dels gols a camp contrari. Amb la normativa anterior, el Sant Julià hagués accedit a la següent ronda.

La tanda de penals va dictar sentència en favor del Gzira maltès, que va transformar tots els seus llançaments des dels 11 metres i seguirà amb vida a la tercera competició de clubs europeus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: