Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

600 persones participen a la primera setmana de funcionament del Vilaestiueja

Ja s’han dut a terme més de 25 activitats amb una participació aproximada de 600 assistents.

Vilaestiueja és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca que té per objectiu oferir una proposta d’activitats de lleure educatiu àmplia i de qualitat que permeti a infants i famílies gaudir de les tardes d’estiu sense necessitat de moure’s de la Vila.

Ja s’han dut a terme més de 25 activitats amb una participació aproximada de 600 assistents. Una d’aquestes activitats era l’actuació que la companyia Desastrosus Circus va oferir divendres al pati de l’escola Baltà Elias amb un aforament previst de 250 persones.

En nom de la companyia, Joan López recordava els orígens de Desastrosus Circus.

La resta d’activitats que s’ofereixen al Vilaestiueja es fan en un format més reduït per garantir les mesures de seguretat derivades de l’actual situació sanitària. Totes aquestes propostes també estan tenint una bona resposta i destaquen, per l’elevada participació, els tallers de ceràmica, de manualitats i els tecnològics i així com l’activitat de pintura mural que s’està fent a la façana posterior de la Societat la Principal.

Destacar també els tallers per aprendre a tocar l’ukelele i els tallers de contes que han vist incrementat el seu aforament degut a la gran demanda. El Vilaestiueja s’allargarà fins al 30 de juliol, amb un total de 25 propostes més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: