Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

12 persones ingressades a Vilafranca per Covid després de setmanes sense ingressos

12 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès amb Covid-19 o sospita d’aquesta malaltia després de moltes setmanes sense ingressos.

L’informe de seguiment de la pandèmia que ha emès aquest dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf indica que, després de vàries setmanes, han tornat a ingressar pacients amb Covid-19 o sospita de patir la malaltia a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Són 12 les persones ingressades aquest dilluns.

Al Garraf també han pujat les xifres respecte l’informe de dijous passat i ara són 33 les persones ingressades, quan la setmana passada n’eren 21.

Així, en aquests moments hi ha 45 persones ingressades per coronavirus a les dues comarques. La nota positiva és que no s’ha lamentat cap mort més per aquesta causa i les altes, en el cas del Garraf, s’han incrementat en dues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: