Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xènia Benach i Pol Retamal tornen de Getafe amb una nova plata penjada del coll

Medalla de plata per a Benach en el 100m tanques i per a Retamal en la prova de 200m

L’atleta vilafranquina va aconseguir la plata en la prova dels 100m tanques del campionat d’Espanya absolut amb un temps de 13.33, només superada per Teresa Errandonea, que va imposar-se amb un temps de 13.07. El tercer lloc va ser per Aitana Radsma, qui es va endur el bronze.

En la final, Xènia Benach va rebaixar la marca de la semifinal, que havia estat de 13.54, i que li va permetre imposar-se amb claredat.

Plata també per Pol Retamal en els 200m i que va creuar la meta amb un temps de 20.97. L’or va ser per Jesús Gómez i el bronze se’l va endur Daniel Rodríguez. Retamal també havia guanyat la seva semifinal deixant el crono en 21.38, temps que va rebaixar en la final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: